Renault će sa svjetskom premijerom biti na salonu automobila u Münchenu

Renault, koji potrošačima donosi najnaprednije tehnologije, nastavljajući obnavljati svoj asortiman, sudjeluje na salonu automobila IAA u Münchenu 2021. godine.

Renault će potrošačima donijeti svoje najnovije inovacije na salonu automobila IAA u Münchenu, koji će se održati između 6. i 12. rujna 2021. godine. Na sajmu će se održati i svjetska premijera novog modela Renault MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC. Konferencija za tisak Renaulta održat će se u ponedjeljak, 6. rujna 2021., a emitirat će se uživo. Marka će se održati u dvorani B6 sa posebnim štandom za novi model MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC od ponedjeljka, 1. rujna, na dan tiska.

Od utorka, 7. rujna, model R5 Prototype bit će izložen na Renaultovom štandu, podsjećajući na originalni Renault 5, s kultnim inačicama posebno odabranima za ovaj događaj.

Novi koncept štanda pod nazivom ‘Renault studiault’ predstavit će se prvi put u Münchenu. Novi koncept stalka; Ponudit će svestranu strukturu prilagođenu različitim komunikacijskim formatima poput talk showa, video sadržaja prikazanog na mobilnim zaslonima, prikaza starih vozila ili tehnološkog sadržaja.

Renaultov sajamski program:

  • 6. rujna: Nova MEGANE E-TECH 100% ELEKTRIKA
  • 7. rujna: Novi MEGANE E-TECH 100% ELEKTRIKA, prototip R5, kultni Renault 5
  • 8. rujna: mobilizirati
  • 9. rujna: Renault E-TECH modeli
  • 10./11. I 12. rujna: novi MEGANE E-TECH 100% ELEKTRIČNI, prototip R5, Renault E-TECH modeli

U srijedu, 8. rujna, prvog dana posjeta, Renaultov štand bit će prilagođen za Mobilize, što uključuje nova transportna i energetska rješenja.

Leave a Reply

%d bloggers like this: