Renault bo s svetovno premiero na avtomobilskem salonu v Münchnu

Renault, ki potrošnikom prinaša najnaprednejše tehnologije, hkrati pa še naprej obnavlja svojo ponudbo izdelkov, sodeluje na avtomobilskem salonu IAA v Münchnu leta 2021.

Renault bo svojim najnovejšim novostim predstavil potrošnike na avtomobilskem salonu IAA v Münchnu, ki bo potekal med 6. in 12. septembrom 2021. Na sejmu bo tudi svetovna premiera novega modela Renault MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC. Renaultova tiskovna konferenca bo v ponedeljek, 6. septembra 2021, predvajana pa bo v živo. Blagovna znamka bo od ponedeljka, 6. septembra, na tiskovni dan, potekala v dvorani B100 s posebno stojnico za novi model MEGANE E-TECH 1% ELECTRIC.

Od torka, 7. septembra, bo model R5 Prototype na ogled na Renaultovi stojnici, ki spominja na prvotni Renault 5, z ikoničnimi različicami, posebej izbranimi za ta dogodek.

Novi koncept stojnice, imenovan „Renault studiault“, bo prvič predstavljen v Münchnu. Nov koncept stojala; Ponujal bo vsestransko strukturo, prilagojeno različnim komunikacijskim formatom, kot so pogovorne oddaje, video vsebine, prikazane na mobilnih zaslonih, prikazovanje starih vozil ali tehnološke vsebine.

Renaultov sejemski program:

  • 6. september: Nova MEGANE E-TECH 100% ELEKTRIKA
  • 7. september: Novi MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC, prototip R5, ikonski Renault 5
  • 8. september: mobilizirajte
  • 9. september: modeli Renault E-TECH
  • 10. 11. in 12. septembra: nova modela MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC, prototip R5, Renault E-TECH

V sredo, 8. septembra, prvi dan obiska, bo Renaultova stojnica prilagojena za Mobilize, ki vključuje nove prometne in energetske rešitve.

Leave a Reply

%d bloggers like this: