Renault ће са светском премијером бити на сајму аутомобила у Минхену

Ренаулт, који потрошачима доноси најнапредније технологије, настављајући да обнавља свој асортиман, учествује на ИАА сајму аутомобила у Минхену 2021. године.

Ренаулт ће представити своје најновије иновације потрошачима на салону аутомобила ИАА у Минхену, који ће се одржати између 6. и 12. септембра 2021. године. На сајму ће се одржати и светска премијера новог модела Ренаулт МЕГАНЕ Е-ТЕЦХ 100% ЕЛЕЦТРИЦ. Конференција за штампу компаније Ренаулт биће одржана у понедељак, 6. септембра 2021. године, а биће емитована уживо. Бренд ће се одржавати у хали Б6 са посебним штандом за нови модел МЕГАНЕ Е-ТЕЦХ 100% ЕЛЕЦТРИЦ почев од понедељка, 1. септембра, на дан штампе.

Од уторка, 7. септембра, модел Р5 Прототипе биће изложен на Ренаулт штанду, који подсећа на оригинални Ренаулт 5, са иконичним верзијама посебно одабраним за овај догађај.


Нови концепт штанда под називом „Ренаулт студиаулт“ биће први пут представљен у Минхену. Нови концепт штанда; Нудиће свестрану структуру прилагођену различитим комуникационим форматима, као што су емисије, видео садржаји приказани на мобилним екранима, приказ старих возила или технолошки садржај.

Ренаултов сајамски програм:

  • 6. септембра: Нова МЕГАНЕ Е-ТЕЦХ 100% ЕЛЕКТРИКА
  • 7. септембра: Нови МЕГАНЕ Е-ТЕЦХ 100% ЕЛЕКТРИКА, прототип Р5, култни Ренаулт 5
  • 8. септембра: Мобилисати
  • 9. септембра: модели Ренаулт Е-ТЕЦХ
  • 10. 11. и 12. септембра: нови МЕГАНЕ Е-ТЕЦХ 100% ЕЛЕКТРИЧНИ, прототип Р5, Ренаулт Е-ТЕЦХ модели

У среду, 8. септембра, првог дана посете, штанд Ренаулт-а биће прилагођен за Мобилизе, што укључује нова транспортна и енергетска решења.

Leave a Reply

%d bloggers like this: