A Renault a világpremierjével a müncheni autószalonon lesz

A Renault, amely a legfejlettebb technológiákat juttatja el a fogyasztókhoz, miközben folytatja termékpalettájának megújítását, részt vesz a 2021-es IAA Müncheni Autószalonon.

A Renault a legfrissebb újdonságokat az IAA Müncheni Autószalonon hozza el a fogyasztók számára, amelyet 6. szeptember 12. és 2021. között rendeznek meg. Az új Renault MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC modell világpremierjére szintén a vásáron kerül sor. A Renault sajtótájékoztatóját 6. szeptember 2021-án, hétfőn tartják, és élőben közvetítik. A márka a B6 csarnokban kerül megrendezésre, az új MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC modell különállásával szeptember 1-tól, hétfőtől, a sajtónaptól.

Szeptember 7-től, keddtől az R5 Prototype modell látható az eredeti Renault 5-re emlékeztető Renault standján, az ikonikus változatokkal, amelyeket kifejezetten erre az eseményre választottak ki.

A „Renault studiault” elnevezésű új stand koncepciót Münchenben mutatják be először. Új stand koncepció; Sokoldalú felépítést kínál, amely alkalmazkodik a különböző kommunikációs formátumokhoz, például beszélgetős műsorokhoz, mobil képernyőkön megjelenített videotartalmakhoz, régi járművek megjelenítéséhez vagy technológiai tartalomhoz.

A Renault vásárprogramja:

  • Szeptember 6 .: Új MEGANE E-TECH 100% VILLAMOS
  • Szeptember 7 .: Új MEGANE E-TECH 100% ELEKTROMOS, R5 prototípus, ikonikus Renault 5
  • Szeptember 8.: mozgósítson
  • Szeptember 9 .: Renault E-TECH modellek
  • Szeptember 10/11-én és 12-én: új MEGANE E-TECH 100% ELEKTROMOS, R5 prototípus, Renault E-TECH modellek

Szeptember 8-án, szerdán, az első látogatási napon a Renault standját a Mobilize-hez igazítják, amely új közlekedési és energetikai megoldásokat tartalmaz.

Leave a Reply

%d bloggers like this: