Борислав Цонев: Надявам се след 1-2 победи да ни дойде самочувствието

Надявам се след 1-2 победи да ни дойде повече самочувствие. Това заяви на пресконференция в Пресклуб България офанзивният футболист на Левски Борислав Цонев, който беше избран за Играч номер 1 на 4-и и 6-и кръг в Първа лига. Халфът на „сините“ се разписа при успехите над Царско село и Берое съответно с 3:1 и 2:1.

„Искам да благодаря на хората, които са гласували за мен, на моите треньори и съотборници. Разбира се, че ме е яд, винаги искам да играя в националния отбор, селекционерът е преценил да не ме извика за този лагер, аз си продължавам да си тренирам и занапред мога да имам късмет. Да, сещам се и за други, но може би това е голът, който е най-красив, имайки предвид и напрежението около отбора“, започна той по отношение на националния отбор и попадението си срещу Берое.

„При нас е малко по-различно, не мислим за серия от мачове, а за предстоящия ни след две седмици. За серии не мислим, защото имахме много проблеми в състава и извън него. Надявам се след 1-2 победи да ни дойде повече самочувствие, ще бъде нужно за младите играчи. Нямаме лесни мачове, наистина Локо (Пловдив) започна сезона с малко точки, аз лично им гледах мачовете в Лига Европа и по мое мнение могат да победят всеки отбор в Първа лига. Гостуване в Пловдив, със сигурност няма да ни бъде леко“, коментира той предстоящия двубой.

„Не е много коректно да говоря за следващия треньор, тъй като в момента имаме треньорски щаб. Ако говорим за Станимир Стоилов, неговата визитка говори сама за себе си. Нормално е и ние, играчите, да искаме да се докоснем до това нещо“, завърши Цонев по темата с новия старши треньор на Левски.

Leave a Reply

%d bloggers like this: