Η SunExpress ξεκινά πτήσεις από Καϊσέρι προς Λυών

Η SunExpress, μια κοινοπραξία της Turkish Airlines και της Lufthansa, συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο πτήσεων της Ανατολίας-Ευρώπης με νέους προορισμούς το καλοκαίρι του 2021. Από τις 8 Ιουλίου, η αεροπορική εταιρεία ξεκινά τις απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις της από το Καϊσέρι προς τη Λυών.

Η SunExpress προσθέτει στις ευρωπαϊκές πτήσεις της Καϊσέρι το Άμστερνταμ, τη Βασιλεία, την Κολωνία, το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, το Ανόβερο, το Μόναχο και τη Στουτγκάρδη, καθώς και τη Λυών, τη δημοφιλή πόλη της Γαλλίας, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος πτήσεων του 2021. Με το SunExpress, το οποίο έχει απευθείας αμοιβαίες πτήσεις από το Kayseri προς 9 διεθνείς προορισμούς συνολικά αυτό το καλοκαίρι, οι απευθείας πτήσεις Kayseri – Lyon θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα τις Πέμπτες από τις 8 Ιουλίου.

Η SunExpress, η οποία προσφέρει τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από το Καϊσέρι προς την κεντρική Αττάλεια και πέντε πτήσεις προς τη Σμύρνη σε εσωτερικά δρομολόγια, συνδέει συνολικά 13 πόλεις της Ανατολίας, καθώς και τα κόμβη της Αττάλειας και Σμύρνης, με 16 προορισμούς στην Ευρώπη με απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις.

Leave a Reply

%d bloggers like this: