Η Renault θα είναι στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μονάχου με την Παγκόσμια Πρεμιέρα της

Η Renault, η οποία φέρνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στους καταναλωτές, ενώ συνεχίζει να ανανεώνει τη γκάμα των προϊόντων της, συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του 2021 IAA Munich.

Η Renault θα φέρει τις τελευταίες καινοτομίες της στους καταναλωτές στο Σαλόνι Αυτοκινήτου IAA Munich, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6-12 Σεπτεμβρίου 2021. Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου μοντέλου Renault MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC θα πραγματοποιηθεί επίσης στην έκθεση. Η συνέντευξη τύπου της Renault θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 και θα μεταδοθεί ζωντανά. Η μάρκα θα πραγματοποιηθεί στο Hall B6 με ειδική βάση για το νέο μοντέλο MEGANE E-TECH 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ξεκινώντας από τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, την ημέρα του Τύπου.

Από την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, το μοντέλο R5 Prototype θα εκτίθεται στο περίπτερο της Renault, που θυμίζει το πρωτότυπο Renault 5, με εικονικές εκδόσεις που έχουν επιλεγεί ειδικά για αυτήν την εκδήλωση.

Η νέα ιδέα περίπτωσης που ονομάζεται «Renault studiault» θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Μόναχο. Νέα ιδέα περίπτερο? Θα προσφέρει μια ευέλικτη δομή προσαρμοσμένη σε διαφορετικές μορφές επικοινωνίας, όπως εκπομπές, περιεχόμενο βίντεο που προβάλλεται σε οθόνες κινητών, προβολή παλαιών οχημάτων ή τεχνολογικό περιεχόμενο.

Το δίκαιο πρόγραμμα της Renault:

  • 6 Σεπτεμβρίου: Νέο MEGANE E-TECH 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
  • 7 Σεπτεμβρίου: Νέο MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC, R5 Prototype, εμβληματικό Renault 5
  • 8 Σεπτεμβρίου: Κινητοποιήστε
  • 9 Σεπτεμβρίου: Μοντέλα Renault E-TECH
  • 10/11 και 12 Σεπτεμβρίου: νέα μοντέλα MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC, R5 Prototype, Renault E-TECH

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, την πρώτη ημέρα επίσκεψης, το περίπτερο της Renault θα προσαρμοστεί για το Mobilize, το οποίο περιλαμβάνει νέες λύσεις μεταφοράς και ενέργειας.

Leave a Reply

%d bloggers like this: