Wizz Air с полети от София до Санторини, Крит и Корфу

От началото на юни Wizz Air започва да лети от София до три от най-привлекателните за туризъм гръцки острова – Санторини, Крит и Корфу, съобщиха от превозвача в четвъртък.

За дестинациите София – Санторини, София – Ханя (о. Крит) и София – Керкира (о. Корфу) вече се продават билети на цена от 77.90 лв. в едната посока с включен малък багаж на борда, като местата са ограничени.

Първият полет до Санторини ще е на 11 юни, а два дни по-късно до Корфу и Крит. Полетите до Санторини ще се изпълняват в понеделник и петък – отиване и връщане, а до другите два острова – в сряда и неделя.

„Вземайки предвид необичайната епидемична обстановка, стартирането на 3 нови услуги от наша страна е неоспоримо доказателство за силната ни ангажираност към българския пазар, към развитието на местния туризъм и предоставянето на все по-достъпни възможности за пътувания за всички. Уверени сме, че супер атрактивните ни тарифи до Гърция ще допринесат за възстановяването на туристическия сектор. Нашите засилени мерки за безопасност пък ще осигурят възможно най-добрите санитарни условия на борда на една от най-зелените флотилии в Европа“, коментира Андраш Радо, старши мениджър корпоративни комуникации на Wizz air.

Leave a Reply

%d bloggers like this: