Počinje fudbalski spektakl na NOVA S

Gledaoci u Srbiju će od danas pa sve do 11. jula na televiziji NOVA S imati priliku da uživaju u utakmicama Evropskog prvenstva u fudbalu na kojem će se za titulu takmičiti 24 najbolje reprezentacije kontinenta.

Fudbalski spektakl počinje večeras utakmicom Turska-Italija u 21h a gledaoce u narednih 30 dana očekuje 51 utakmica grupne i nockout faze takmičenja, sve do velikog finala zakazanog na londonskom Wembley stadionu 11. jula.

Pored prenosa mečeva, ljubitelji fudbala će na NOVA S imati priliku da u studijskim emisijama pre i posle utakmica čuju najeminentnije stručnjake koji će analizirati i komentarisati šampionat a sa kojima će razgovarati novinari Sport kluba.

Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.

A tok svih utakmica, detalje, analize, video materijale kao i brojne intervjue, stručne komentare, zanimljivosti i ekskluzivan materijal biće u prilici da prate i u specijalu posvećenom Evropskom prvenstvu na portalu nova.rs.

EURO 2020 biće poseban u mnogim aspektima. U čast 60. godišnjice UEFA EURO-a, organizatori su, prvi put u odlučili da prvenstvo bude održano u 12 različitih evropskih gradova. Ipak, pandemija koronavirusa poremetila je prvobitni plan UEFA, pa je konačan broj gradova koji će ugostiti najbolje evropske selekcije sveden na 11. Tako će se najbolji evropski fudbaleri za titulu prvaka Evrope takmičiti na stadionima u Amsterdamu, Bakuu, Bukureštu, Budimpešti, Kopenhagenu, Glazgovu, Londonu, Sankt Peterburgu, Sevilji, Minhenu i Rimu.

Polufinale i finale odigraće se na legendarnom stadionu Wembley u Londonu, koji će nakon 1996. godine još jednom ugostiti glavni spektakl evropskog fudbala.

Leave a Reply

%d bloggers like this: