Славиша Стоянович остава треньор на Левски

Словенският специалист ще продължи да води „сините“, въпреки трудностите, които изпитва отбора в последно време и неубедителното представяне.

Снощи Левски отпадна от турнира за Купата на България след загуба с 1:2 при гостуването си на Славия, което сложи край на амбицията на клуба за трофей и през този сезон.

След последния съдийски сигнал се появиха информации, че Стоянович се е ръкувал с всички свои футболисти, в знак на сбогуване.

Оказа се обаче, че наставникът има пълното доверие на ръководството на клуба, които днес излязоха с официално позиция, в която заявиха, че Славиша остава начело на „сините“

Ето го и официалното съобщение от ръководството на ПФК Левски:

„Обръщаме се към Вас във връзка с появилите се информации в медийното пространство, засягащи „ПФК Левски“ и неговия старши-треньор Славиша Стоянович. Искаме да Ви уверим, че ръководството на клуба категорично застава зад Стоянович, който продължава да е треньор на първия отбор.

Въпреки трудните времена за нашия клуб специалистът и неговият щаб изпълняват отговорно своята всекидневна работа, ползвайки се с пълното доверие и подкрепа от страна на клуба.“, се казва в обръщението.

Leave a Reply

%d bloggers like this: