Кой е новият собственик на Левски и какво следва от това?

Започваме с новината, до която екслузивно достигнахме след мащабно разследване – новият собственик на Левски е Марк Зукърбърг, който е британец по линия на едната си баба и българин по линия на дядо си. Клубът ще бъде финансиран с рекламните приходи от милионите безсмислени постове във Facebook от знайни и незнайни фенове и още по-знайни и незнайни журналисти за това кой е новият собственик, какъв ремонт ще бъде направен на стадиона, кой идва за треньор и какви са бъдещите трансфери на клуба.

А сега сериозно: Спрете се! Изчакайте! Ще видим и ще разберем съвсем скоро кой е новият собственик и какви са целите и намеренията му. С всички спекулации и 100% проверена информация от достоверен източник, участвал в преговорите /ще каже човек половин България е ходила да преговаря/ НЕ помагате по никакъв начин. Дори направо пречите.

А след като новия собственик дойде, му дайте три години, без да давате съвети за трансфери и треньорски смени, без фенски акции със събличане на играчи, нахлуване на терена или бой между разните му там фракции. Ходете на стадиона без значение от резултата, купувайте си билети, тениски и фен артикули от клубния магазин… И разберете следното: В професионалния футбол се вземат заплати. Изтрийте думата заплатаджия от речника си. И стига с това „юношите, чужденците…“.

Ако не можете, има и по-лесен начин. Припознайте Лудогорец! Някои други имитиращи продукти на футболен отбор го направиха.

Иначе няма смисъл да идва нито англичанин, нито американец, нито руснак… ако ще е да му покажем пълната програма как се прави футбол по български.

Leave a Reply

%d bloggers like this: