Зверев: Мотивиран съм повече от всякога

През миналата седмица, Александър Зверев завоюва поредната голяма титла в своята кариера. 

Ако гледаме статистиката обаче, ще видим, че това бе първи голям трофей за Саша от 2018 година и германецът оценява по достойнство триумфа си в Акапулко. 

След загубения финал от Доминик Тийм на  US Open 2020, световният номер 7 разкри, че е пределно мотивиран да  постигне големи неща през 2021 година, без значение какво му коства това.

„Когато загубих от Доминик през миналата година, първоначално приех нещата много тежко и се чувствах доста зле. Бях на 2 точки от титлата, от най-голямата титла, за която мечтае всеки, но се провалих. Времето ми помогна да погледна нещата от позитивната страна и си казах, че няма да се предам и ще продължа да се боря.  Изключително мотивиран съм да покажа, че мога да печеля големите трофеи, а надпреварата в Акапулко ясно ми показа, че когато си вярвам и имам ден, съм способен да се меря с най-добрите“, коментира той. 

„Нямам търпение да започне мастърсът в Маями, защото съм жаден за титли, и си поставям цел да спечеля колкото се може повече големи турнири през сезона. Засега не мисля за големия шлем, защото тези състезания са много далеч, преди това имаме 4 турнира от Мастърс сериите и още няколко престижни надпревари. Желая 2021 година да е моята година“, добави Зверев.

Leave a Reply

%d bloggers like this: